تحولات منطقه

کارشناس پیش‌بینی اداره کل هواشناسی استان زنجان گفت: با توجه به افزایش وزش باد از بعدازظهر امروز /شنبه/ مناطق کوهستانی استان درگیر برف و کولاک می‌شود که بر این اساس هشدار سطح زرد هواشناسی صادر شده است.

برف و کولاک،‌ مناطق کوهستانی زنجان را فرا می‌گیرد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

الهام نجفی افزود: توصیه می شود رانندگان برای تردد از محورهای کوهستانی و برفگیر استان احتیاط لازم را داشته باشند و خودروهای خود را به تجهیزات زمستانی مجهز کنند.

وی یادآور شد: بر اساس آخرین نقشه‌های هواشناسی، آسمان استان امروز قسمتی ابری پیش بینی می شود که به تدریج با افزایش ابر و وزش باد نسبتا شدید همراه خواهد شد.

نجفی اظهار داشت: از ساعات بعدازظهر نیز بارش خفیف باران در اغلب نواحی استان و بارش برف در ارتفاعات را شاهد خواهیم بود و از اوایل وقت فردا این سامانه کم دامنه از منطقه خارج می شود.

وی با بیان اینکه از روز یکشنبه شرایط جوی استان نسبتا پایدار می شود، ادامه داد: تا فردا انتظار افزایش دما در مناطق مختلف استان را داریم اما از اواخر روز یکشنبه دما کاهش خواهد یافت.

نجفی گفت: طی ۲۴ ساعت گذشته روستای خیرآباد با دمای مثبت یک درجه و گیلوان طارم با دمای ۲۶ درجه بالای صفر به ترتیب سردترین و گرمترین ایستگاههای هواشناسی استان بود.

وی افزود: دمای کمینه و بیشینه شهر زنجان در این مدت بین سه و ۱۴ درجه بالای صفر در نوسان بوده است و دمای فعلی این شهر نیز هم اکنون هفت درجه است که نسبت به روز گذشته در همین ساعت یک درجه کاهش دارد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha